Oproštajna

Meksikanci uoči odlaska na SP uhvaćeni na zabavi s prostitutkama

Ovo nije prvi ovakav slučaj u koji su upleteni meksički reprezentativci.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2018. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devet meksičkih nogometnih reprezentativaca, koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, uhvaćeno je u oproštajnoj zabavi pred odlazak na najveću nogometnu smotru u društvu tridesetak prostitutki, javlja agencija France Presse pozivajući se na meksičke medije.

Televizijska postaja TVNotas je objavila fotografije dolaska nekih od sudionika zabave koja se odigrala u subotu navečer na jednom privatnom imanju, odmah nakon pobjede Meksika u pripremnoj utakmici protiv Škotske od 1-0.

No unatoč tome, igrači koji su sudjelovali na zabavi neće biti kažnjeni jer "nisu propustili ni jedan trening" i sudjelovali su na zabavi "u svoje slobodno vrijeme", izjavio je novinarima glavni tajnik Meksičkog nogometnog saveza Guillermo Cantu.

"Dan odmora je dan odmora, to je rizik koji dobivate sa slobodom", kratko je prokomentirao slučaj Cantu, javlja Hina.

Među igračima meksičke reprezentacije koji su sudjelovali na zabavi bili su vratar Standarda iz Liègea Guillermo Ochoa i napadač Benfice Raul Jiménez. TVNotas je u svojoj emisiji naveo i imena braće Jonathana i Giovanija dos Santosa, igrača Los Angeles Galaxyja, kao i braniča Carlosa Salcedoa te veznjaka Marca Fabiana, obojice igrača Eintrachta iz Frankfurta.

Meksička reprezentacija je trenutačno na pripremama u Kopenhagenu i u subotu prije odlaska u Rusiju igra prijateljsku utakmicu protiv Danske.

Meksiko je u Rusiji u skupini F s Njemačkom (17. lipnja), Korejom (23. lipnja) i Švedskom (27. lipnja).

Ovo nije prvi ovakav slučaj u koji su upleteni meksički reprezentativci.

U rujnu 2010. meksički su nogometaši organizirali sličnu zabavu nakon utakmice u Monterreyju, a sudionici su nakon toga kažnjeni novčanom kaznom dok su Efrain Juarez i Carlos Vela suspendirani na šest mjeseci. U lipnju 2011. su meksički nogometaši uoči puta u na Copa America u Argentinu imali zabavu s prostitutkama u Quitu u Ekvadoru, a kažnjeni su također novčano i suspenzijama, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close