Achraf Hakimi

Među najboljim strijelcima Lige prvaka je branič Borussije Dortmund

Imena poput Kanea, Gnabryja, Depayja, Sterlinga i Mislava Oršića prave društvo Hakimiju na trećem mjestu ljestvice strijelaca. Svi su naravno napadači, osim odličnog Marokanca.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2019. u 07:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Achraf Hakimi, igrač Reala na posudbi u Borussiji

Momak koji je stigao bez velike pompe iz Real Madrida, Achraf Hakimi, odigrao je u utorak utakmicu života za Borussiju Dortmund protiv Intera. Postigao je dva pogotka i donio svojoj momčadi vrlo bitnu pobjedu.

Njegovu sjajnu igru i dva važna pogotka Nijemci su prokomentirali riječima ''sam je sebi odabrao najljepši rođendanski dar'', a slično je poručio i sam Hakimi, očito iznimn zadovoljan nakon ovog vrijednog postignuća.

Hakimiju je inače glavna preokupacija obrana. Međutim, on se istaknuo s čak četiri pogotka u dosadašnja četiri kola Lige prvaka i u odabranom je društvu. Imena poput Kanea, Gnabryja, Depayja, Sterlinga i Mislava Oršića mu prave društvo na trećem mjestu ljestvice strijelaca. Svi su naravno napadači, osim odličnog Marokanca.

Ispred njega su samo feneomenalni Erling Braut Haland sa 7 i Robert Lewandowski sa 5.

Hakimi je izravno zaslužan za šest bodova svoje momčadi u Ligi prvaka. Na gostovanje kod Slavije na kojem je Borussia pobijedila 2:0 zabio je oba gola i nagovijestio što može i u napadu.

Hakimi je na posubi u Borussiji do kraja sezone i bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga kraljevski klub vratiti u svoje redove.

Kopirati
Drag cursor here to close