Stara kost

Mediji slave Modrića, naklonio mu se i trener Borussije

As tako piše da "svi klinci žele biti napadači i zabijati golove, sve dok ne vide Luku Modrića." Veliku posvetu dali su mu i novinari Marce...
Sport / Nogomet | 10. 12. 2020. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu kada je bilo najpotrebnije.

Hrvatski kapetan s 35 godina dominirao je utakmicom Real Madrida i Borussije Mönchengladbach, u kojoj su Kraljevi pobjedom 2:0 osigurali prolaz i prvo mjesto u skupini.

Reakcije su počele pljuštati još tijekom utakmice, a nastavile su se i nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

"Dali smo Realu previše prostora i vremena. Igrali su drugačiju utakmicu nego u prvom susretu. Modrić je bio vrlo bitan faktor", izdvojio ga je nakon utakmice trener njemačke hit-momčadi Marco Rose.

ESPN je u svom izvještaju Modriću dao najvišu ocjenu - devetku, kao i dvostrukom strijelcu Karimu Benzemi. Statistički portal Squawka piše kako je Modrić izgledao kao da je vratio godine. 

Ipak, najviše mjesta posvetili su mu "njegovi" Madriđani. As tako piše da "svi klinci žele biti napadači i zabijati golove, sve dok ne vide Luku Modrića."

Veliku posvetu dali su mu i novinari Marce.

"Bit će velika greška ako Modrić ne dobije novi ugovor. Hrvat je najbolji igrač Reala ove sezone, a protiv Gladbacha je bio jednostavno spektakularan. Da mu ne pogledate osobnu, rekli biste da ima 25 godina i tek je osvojio Zlatnu loptu.

Spektakularno je fizički pripremljen i, kao i uvijek, savršen s loptom u nogama. Zaslužio je gol, bio je blizu dvaput, ali njegova izvedba ne treba gol da je okruni", napisali su u izvještaju utakmice. 

Kopirati
Drag cursor here to close