Stamford Bridge

Mediji pišu o Lewandowskom u Chelseaju, a 1. travnja odavno prošao...

Kako pišu njemački mediji (Sky Germany) prva meta Chelseajevog trenera Thomasa Tuchela bit će ni manje ni više nego Robert Lewandowski.
Sport / Nogomet | 21. 05. 2021. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Londonski Chelsea će, kako stvari stoje, igrati Ligu prvaka i sljedeće sezone.

Dok se pripremaju za finiš sezone, što uključuje i finale Lige prvaka protiv Cityja, na Stamford Bridgeu skeniraju teren za ljetni prijelazni rok. Kako pišu njemački mediji (Sky Germany) prva meta Chelseajevog trenera Thomasa Tuchela bit će ni manje ni više nego Robert Lewandowski.

Mnogi su se nadali da bi to mogao biti Harry Kane, ali engleski reprezentativac je jasno rekao ljudima u Tottenhamu kako ga zanima isključivo prelazak u Manchester City i igranje pod vodstvom Pepa Guardiole, tako da je ta priča zatvorena i za Chelsea i za Manchester United i sve ostale koji su razmišljali o njegovom dovođenju.

Tako su nakon Haalanda i Kanea mediji u igru uveli još jednog kapitalca kao budućeg centrafora Plavaca.

Što se tiče Lewandowskog, sjajni Poljak iza sebe ima nestvarno dobru sezonu, u 39 nastupa u svim natjecanjima sprašio je 47 golova i upisao devet asistencija, porušivši niz rekorda. Premda će u kolovozu proslaviti 33. rođendan, još uvijek igra na vrhunskoj razini pa Tuchel ne dvoji oko toga treba li on Chelseaju ili ne.

Tuchel nije zadovoljan učinkom našadača Chelseaja. Timo Werner, Tammy Abraham i Olivier Giroud su ove sezone sva trojica zajedno postigli 35 golova u svim natjecanjima u kojima je Chelsea nastupio, a to je za klub koji ima najviše moguće ambicije jednostavno premalo.

Situaciju oko Lewandowskog navodno promatra i Barcelona, ali s obzirom na financijske probleme koje Katalonci imaju, teško je vjerovati da bi se oni mogli upustiti u takav tranasfer.

Chelseaju pak novac nije problem, a vrijeme ne žele gubiti, pa će ovo ljeto krenuti po Lewandowskog…

Ostaje tu još nekoliko 'sitnica' koje izravno utječu na ovo, a prije svega što će reći Bayern i kakve će biti ambicije samog igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close