Šuška se...

Mediji nagađaju: Ronaldo napušta Real jer se ne osjeća dovoljno cijenjenim?

Cristiano Ronaldo želi napustiti Real Madrid s krajem ove sezone i klub već zna za tu namjeru portugalskog napadača, rečeno je u španjolskom sportskom programu 'El Chiringuito', prenosi AS.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2017. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo želi napustiti Real Madrid s krajem ove sezone i klub već zna za tu namjeru portugalskog napadača, rečeno je u španjolskom sportskom programu 'El Chiringuito', prenosi AS.

Realova slavna sedmica želi okončati svoj ugovor 30. lipnja 2018. i to je jasno kazao predsjedniku kluba, Florentinu Pérezu, koji ga nije planirao pustiti iz kluba koncem sezone, dakle mnogo prije isteka njegova ugovora.

Prema istom izvoru, Cristiano je dobio ponudu aktualnog španjolskog i europskog prvaka da obnovi svoj trenutni ugovor, ali ga ona nije impresionirala. Osjeća, navodno, kako u klubu nije dovoljno cijenjen. Također je vidio pokušaj potpisivanja Kyliana Mbappéa, kao i ostalih vrhunskih igrača, kao znak nepoštovanja prema njemu.

Ne tako davno, nakon poraza u Ligi prvaka u skupini protiv Tottenhama, rekao je: "Imam još četiri godine ugovora, ne želim ga obnoviti, dobro mi je."

Ovakve glasine ne idu na ruku Realu uoči subotnjeg sraza s Atleticom u LaLigi. Posebno s obzirom na činjenicu da njegov BBC trojac u kompletu igra loše (Bale je pritom stalno ozlijeđen), a čini se da bi sva trojica najradije otišli iz kluba.

Treba napomenuti kako se i uoči početka sezone 2017/2018 u španjolskim medijima nagađalo da će Ronaldo napustiti Madrid prije početka prvenstva, ali to se nije dogodilo. Ove jeseni, iako je ponovno dobio Zlatnu loptu za igre u protekloj sezoni, Portugalac igra na razini osrednjeg drugoligaškog napadača, odigravši na svojoj razini jedino u utakmici protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka. A sve je tako dobro počelo za njega na samome početku aktualne sezone, kada je u dvije utakmice španjolskoga kupa protiv Barcelone bio igrač prevage...

 

Kopirati
Drag cursor here to close