Cijena slave

Mbappé: Žao mi je što nemam tipičan život tinejdžera...

''Postao sam dobar nogometaš vrlo brzo i zbog toga sam preskočio ovaj dio mladosti'', kaže Mbappé.
Sport / Nogomet | 19. 12. 2017. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kylian Mbappé došao je u PSG iz Monaca na jednogodišnju posudbu s obvezom kupnje iduće ljeto za 180 milijuna eura.

Nakon Neymara i njegovog transfera od 222 milijuna eura, Mbappé je drugi najskuplji nogometaš u povijesti. Dvojac je u sjajnoj formi ove sezone. Zajedno su zabili 18 ligaških golova te imaju devet bodova više od Monaca i Lyona. U Ligi prvaka su osvojili skupinu, a u osmini finala čeka ih najveći mogući test - Real Madrid.

Mbappé uskoro slavi 19. rođendan, a ističe kako mu je upravo Neymar pomogao da se brzo uklopi u momčad. Isto tako, priznao je kako pomalo žali što nije imao tipični život tinejdžera, piše Goal.

''Neymar me odmah uzeo pod svoje i pomogao mi da se uklopim. S obzirom na to da ne mogu puno izlaziti, pozivam prijatelje kod sebe. Tada se zabavljamo, pričamo i radimo stvari koje nemaju veze s nogometom. To su jedini trenuci kada se osjećam kao 'normalni' tinejdžer'', rekao je Kylian Mbappé.

''Postao sam dobar nogometaš vrlo brzo i zbog toga sam preskočio ovaj dio mladosti'', kaže Mbappé.

U posljednjih pet nastupa za PSG zabio je četiri pogotka, a smatra kako se nogomet ne može usporediti niti s jednom poslom.

''Ne razumijem one koji pričaju da se puno žrtvuju kako bi postali sjajni nogometaši. Za mene bi prava žrtva bila rano ustajanje i odlazak na posao u nekom uredu'', zaključio je Kylian Mbappé.

Kopirati
Drag cursor here to close