Nema dalje

Mbappe: Real nam je pokazao razliku između velikih igrača i prvaka

"Mentalno smo željeli odigrati svoju najbolju utakmicu protiv Reala. Nitko ne može kazati kako to nismo pokušali napraviti. Ali, to vam je nogomet i unatoč tome što imamo izvrsne igrače, Real nam je pokazao razliku između vrhunskih igrača i prvaka"
Sport / Nogomet | 11. 03. 2018. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paris Saint-Germain vratio se pobjeđivanju u francuskoj ligi. Nakon što je sredinom tjedna ispao iz Lige prvaka, Paris Saint-Germain iskalio se na Metzu pobijedivši s 5:0 u susretu 29. kola francuskog prvenstva.

Lider Le Championnata već je nakon prvog poluvremena vodio s 4:0, a potom u nastavku samo potvrdio uvjerljivu pobjedu. Strijelci su bili Thomas Meunier (5'), Christopher Nkunku (20', 28'), Kylian Mbappé (45' + 1') i Thiago Silva (82').

Mlada zvijezda PSG-a Kylian Mbappe objasnio je svojim riječima razliku između Parižana i Madriđana, nakon što je Real u Ligi prvaka prošao dalje ukupnim rezultatom 5:2.

"Mentalno smo željeli odigrati svoju najbolju utakmicu protiv Reala. Nitko ne može kazati kako to nismo pokušali napraviti. Ali, to vam je nogomet i unatoč tome što imamo izvrsne igrače, Real nam je pokazao razliku između vrhunskih igrača i šampiona", kazao je Mbappe.

On je ujedno naglasio kako navijači ne trebaju biti ogorčeni na trenera Unai Emeryja, jer nije trener izgubio utakmicu.

"Nije Unai Emery taj koji je izgubio, nego je to PSG, dakle nama treba uputiti zvižduke. Mi igrači smo bili na terenu", govori mladi napadač uz puno samokritike prema sebi i kolegama iz tima.

Mbappe naglašava kako ekipa sada mora nastaviti dalje, jer još uvijek su u igri za tri domaća naslova.

"Sigurno da je teško ustati i nastaviti dalje, ali mi smo profesionalci i moramo otvoriti novu stranicu, nastaviti dalje. Učinit ćemo sve da osvojimo tri preostale titule", kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close