Parkove i svjetla velikog Pariza...

Mbappe napušta PSG: Juve nudi čak i Cristiana, ali Real je u prednosti

Madridskom Realu ozbiljno konkuriraju još Liverpool, Juventus i Barcelona, no Madriđani imaju najveće šanse. Ljubav je obostrana; Mbappe sanja o Realu još otkako je bio dječak...
Sport / Nogomet | 20. 10. 2020. u 14:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Luka Modrić i Kylian Mbappe u Zagrebu

Kylian Mbappe sve je dalje od ostanka u PSG-u, barem tako piše francuski Le Parisien.

Francuski dnevnik tvrdi da bi Mbappe mogao napustiti Park prinčeva sljedećeg ljeta, a da je Real Madrid najizglednija nova destinacija velikog francuskog talenta.

Le Parisien tvrdi da će PSG za njega dobiti puno manje nego što je računao. Očekivalo se da će Mbappe produžiti ugovor, koji mu ističe 2022. godine, a klub ga pustiti sljedećeg ljeta, no ponajbolji svjetski napadač ne želi potpisati novi ugovor.

To znači da će Mbappeu cijena pasti na oko 100 milijuna eura jer sljedećeg ljeta ulazi u zadnju godinu ugovora i PSG bi riskirao da ga na kraju priče izgubi bez ikakve odštete. 

Tko će odigrati najmudrije?

Madridskom Realu ozbiljno konkuriraju još Liverpool, Juventus i Barcelona, no Madriđani imaju najveće šanse. Ljubav je obostrana; Mbappe sanja o Realu još otkako je bio dječak, a Kraljevi su ga već dvaput pokušali dovesti.

Navodno i Liverpool ima solidne šanse. Jürgen Klopp ostavio je snažan dojam na Mbappea i njegovu obitelj. Redsima ne bi bio problem iskrcati Mbappeu za plaću 21,5 milijuna eura, koliko trenutačno zarađuje u Parizu.

Barcelona je također u igri, posebice će biti ozbiljan izazivač ako Victor Font pobijedi na izborima za novog predsjednika. On je već u nekoliko navrata sugerirao da će krenuti po Mbappea.

I Juventus je navodno jako zainteresiran. Prema nekim spekulacijama, Stara dama spremna je investirati ukupno 400 milijuna eura, navodno je pripravna u posao uključiti i Cristiana Ronalda. 

Emery otkrio gdje Mbappe želi prijeći

Međutim, čini se da je Mbappeov glavni cilj Real Madrid.

Da Mbappe želi u Real, govori i informacija koju je u intervju za El Partidazo de COPE otkrio Unai Emery, trenutačni trener Villarreala i bivši trener PSG-a.

„Kad sam bio u Parizu, Mbappe je bio vrlo uzbuđen kada mu se otvorila mogućnost prijeći u Real. Nisam ga želio izgubiti pa sam razgovarao s njegovim ocem. U to vrijeme ozbiljno je razmišljao o prelasku u Real, no nije lako napustiti PSG“, kazao je Emery.

 

Kopirati
Drag cursor here to close