zvijezda PSG-a

Mbappe nakon rušenja Barce govorio o mogućem transferu

Francuz je postao tek drugi igrač u europskim natjecanjima koji je na gostovanju kod Barcelone u nokaut fazi postigao hat-trick,
Sport / Nogomet | 17. 02. 2021. u 12:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Mbappe nakon rušenja Barce govorio o mogućem transferu

Mlada zvijezda PSG-a Kylian Mbappe postigao je tri pogotka u prvoj utakmici osmine finala protiv Barcelone. Njegova je momčad slavila s 4:1 i napravila ogroman korak prema polufinalu.

Francuz je postao tek drugi igrač u europskim natjecanjima koji je na gostovanju kod Barcelone u nokaut fazi postigao hat-trick, prvi kojemu je to uspjelo bio je Ferenc Puškaš u dresu Real Madrida u polufinalu sezone 1959-1960.

Iako ga se često povezuje s velikim rivalom Barcelone - Real Madridom, 22-godišnjak je fokusiran samo na PSG.

''Dres PSG-a je onaj kojeg nosim u srcu. Moja budućnost? Bilo bi glupo odlučivati o budućnosti na temelju jedne utakmice. To je nešto o čemu se razmišlja dugoročno. Istina je da me zanima drugačija perspektiva, ali kao što sam uvijek govorio - Sretan sam ovdje, a zbog ovakvih utakmica sam još sretniji'', poručio je Mbappe.

Trener PSG-a Mauricio Pochettino otkrio je na konferenciji za novinare kako je Mbappe bio uvjeren u sva tri boda.

''Prije utakmice me pitao koliko puta sam pobijedio na Camp Nou. Rekao sam mu jednom s Espanyolom. Odgovorio mi je - Danas ćete drugi put'', rekao je argentinski trener, prenosi HRT.

 

Kopirati
Drag cursor here to close