Uoči Superkupa Francuske

Mbappe na pressici: Htio bih Neymar da ostane s nama

"Ne želim da ode, htio bih da ostane s nama. Već sam razgovarao s njim o tome. Imamo odnos baziran na poštenju i iskrenosti", rekao je Mbappe.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2019. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Kylian Mbappe kaže kako iznimno cijeni Neymara

Dok nogometni svijet nestrpljivo iščekuje završetak sage o Neymaru, hoće li ostati u PSG-u, vratiti se u Barcelonu ili ipak otići drugdje, u priču se uključio njegov kolega iz pariškog napada Kylian Mbappe.

On se pojavio uz trenera Thomasa Tuchela na press konferenciji uoči utakmice francuskog superkupa, koju PSG u subotu protiv Rennesa igra u kineskom Shenzhenu (13:30 prema hrvatskom vremenu).

Mbappeu je Neymar jedan od najboljih prijatelja u svlačionici i mladi Francuz ne krije kakav završetak sage priželjkuje.

"Ne želim da ode, htio bih da ostane s nama. Već sam razgovarao s njim o tome. Imamo odnos baziran na poštenju i iskrenosti, a budući da mu se divim, rekao sam mu što mislim o njegovoj situaciji", rekao je Mbappe.

"Znao sam da ćete me pitati o njemu, ali sve je kao i obično. Svi znaju njegovu situaciju, nema ništa novo. Oporavio se od ozljede i pokazuje svoje kvalitete na treningu."

Ali Mbappe nije emotivno vezan samo za Brazilca nego i za trećeg ortaka iz pariškog napada. Edinson Cavani također se spominje u kontekstu odlaska, ali u Inter.

"Želim igrati s vrhunskim igračima, a Cavani je jedan od njih."

Tuchel nije želio govoriti o mogućem transferu Neymara, ali je prokomentirao u kakvom je stanju Brazilac.

"Na vrhunskoj je razini, vrlo dobro je raspoložen. Suspendiran je pa neće igrati, ali s nama je", kratko je rekao trener PSG-a.

Kopirati
Drag cursor here to close