Mudar dečko

Mbappe i Modrić porukama izrazili međusobni respekt i divljenje

Nakon utakmice Modriću se naklonio i Mbappe objavivši njihovu fotografiju na Instagramu, gdje ga prati 44 milijuna ljudi, i dodao opis: "Totalni respekt, Luka Modriću", napisao je Mbappe.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2020. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Profimedia  / Dvije desetke - Modrić i Mbappe

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu je izgubila od Francuza 1:2 na Maksimiru.

Svjetski prvaci zabili su preko Griezmanna, a Vlašić je vratio stvari na početak, no Vatreni nisu izdržali te su pred kraj primili gol od ubojitog Mbappea.

Francuska je u Zagreb stigla s najvećim zvijezdama koje ukupno vrijede više od milijardu eura. Pogba, Griezmann, Mbappe, Kante, Lloris i Coman samo su neki od poznatih francuskih nogometaša koji su dva dana proveli u Zagrebu.

Ipak, glavna zvijezda na stadionu bio je hrvatski kapetanLuka Modrić. Najbolji nogometaš svijeta u 2018. godini odigrao je odličnu utakmicu, a i Francuze je začudilo kako Modrić igra s 35 godina.

Nakon utakmice naklonio mu se i Mbappe objavivši njihovu fotografiju na Instagramu, gdje ga prati 44 milijuna ljudi, i dodao opis: "Totalni respekt, Luka Modriću", napisao je Mbappe.

Hrvatski kapetan mu nije ostao dužan pa mu je odgovorio: "I tebi, zvijezdo."

Inače, već dugo se priča o tome kako je spremno da Mbappe od idućega ljeta zaigra u bijelome dresu Kraljevskog kluba, ali ovih dana su se pojavile informacije kako Juventus radi strategiju obaranja svih rekorda i dovođenja mladog Francuza u Serie A.

Kopirati
Drag cursor here to close