Transfer bomba

Mbappe će se svakako preseliti u Real!

Tržišna vrijednost reprezentativca Francuske procjenjena je na 200 milijuna eura, a navodno klub iz Pariza je već odbio prvu Realovu ponudu.
Sport / Nogomet | 28. 03. 2019. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač PSG-a Kylian Mbappe u svakom slučaju će se preseliti u madridski Real, izvještava Le Parisien.

Prema njegovim informacijama malo je vjerojatno da će se 20-godišnji napadač sljedećeg ljeta preseliti na Santiago Bernabeu jer se rukovodstvo "Svetaca" ne želi tako lako odreći jednog od najtalentiranijih igrača na svijetu.

Rukovodstvu Madrida, navodi Le Parisien, bit će potrebno vrijeme da nađe zajednički jezik sa čelnicima francuskog prvaka, a nije realno da Mbappe prije kraja sljedeće sezone obuče dres "kraljevskog kluba".

Tržišna vrijednost reprezentativca Francuske procjenjena je na 200 milijuna eura, a navodno klub iz Pariza je već odbio prvu Realovu ponudu, javlja N1.

Mbappe je u ljeto 2017. kao pozajmljen igrač Monaca došao u PSG za 45 milijuna eura, a "Sveci" su ga godinu dana kasnije otkupili za 135 milijuna eura.

Mladi napadač je ove sezone odigrao 35 utakmica i postigao je 31 gol, uz 15 asistencija.

Marca prenosi da je Sadio Mane spreman prihvatiti ponudu Reala i na ljeto se iz Liverpoola preseliti na Santiago Bernabeu. Senegelac bi volio surađivati s Zinedineom Zidaneom, a njegova procijenjena cijena je 85 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close