Srbijanski nogometaš

Matić: Manchester United sljedeće sezone mora u borbu za titulu

Matić je imao loš start protekle sezone
Sport / Nogomet | 02. 08. 2020. u 11:44 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusni 32-godišnji srbijanski nogometaš Nemanja Matić izjavio je da Manchester United sljedeće sezone mora da se uključi u borbu za titulu i da ne smije dozvoliti rivalima da dominiraju u Premier ligi.

Matić je imao loš start protekle sezone. Nije previše igrao, a onda je u drugom dijelu vratio povjerenje menadžera Ole Gunnara Solskjaera i bio jedan od najboljih Unitedovih igrača u impresivnom nizu od 14 utakmica bez poraza u Premier ligi. Zahvaljujući tome u srpnju je kao nagradu od slavnog kluba sa Old Trafforda dobio novi trogodišnji ugovor.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

What a way to finish the PL season  @championsleague we are back

Objavu dijeli Nemanja Matic (@nemanjamatic)

“Osobno bih želio da osvojim Premier ligu sa Manchester Unitedom. Mislim da se naš klub uvijek treba boriti za titulu. Uvijek trebamo nastojati da pružamo najbolje za ovaj klub, što trenutno i radimo“, kazao je Matić za službeni klupski magazin Inside United.

Prethodne sezone Liverpool je dominantno stigao do naslova šampiona Engleske i to sedam kola prije kraja. Sezonu prije slično je do naslova stigao i Manchester City, a Matić smatra da se to nikako ne smije dogoditi sljedeće sezone.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Big win tonight 

Objavu dijeli Nemanja Matic (@nemanjamatic)

“Mislim da ne možemo dozvoliti da bilo koji klub osvoji ligu sedam ili deset kola prije kraja. Dakle, moramo se boriti do kraj. Naravno, imamo mladu ekipu, ali to ne može biti izgovor. Ovi mladi igrači već imaju nekoliko sezona iza sebe. Dakle, od sljedeće sezone moramo se boriti za titulu. Ne znam hoćemo li je osvojiti, ali siguran sam da možemo biti u igri do kraja. To je moj osobni cilj, a mislim da i moji suigrači razmišljaju isto“, optimist je sjajni defanzivni veznjak.

Matić je već osvajao Premier ligu u dva navrata sa Chelseajem. Tijekom karijere osim za United i Chelsea igrao je još za Kolubaru, Košice, Vitesse i Benficu. Od dolaska u redove “crvenih đavola“ 2017. godine odigrao je 120 natjecateljskih utakmica i postigao četiri gola. Za reprezentaciju Srbije nastupio je 48 puta uz dva pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close