Novo razočarenje za Juve

Massimiliano Allegri detektirao probleme Juventusa i poručio: Ostajem!

"Nogomet je zlokoban, primite slučajan gol, pojavi se strah. Nismo bili pravi u drugom poluvremenu i trebali smo imati drugačiji pristup. Ajax je potpuno zaslužio ovaj rezultat i polufinale"
Sport / Nogomet | 17. 04. 2019. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni Cristiano Ronaldo nije pomogao Juventusu da se domogne toliko željenog naslova u Ligi prvaka, prvog nakon 1996. godine. Posljednji naslov osvojili su protiv Ajaxa, no upravo su u četvrtfinalu Kopljanici bili kobni za Staru damu.

"Nogomet je zlokoban, primite slučajan gol, pojavi se strah. Nismo bili pravi u drugom poluvremenu i trebali smo imati drugačiji pristup. Ajax je potpuno zaslužio ovaj rezultat i polufinale", rekao je trener Juvea Massimiliano Allegri pa dodao:

"Imamo puno igrača koji se bore s ozljedama, a dvije utakmice bile su u samo tjedan dana. Imali smo mlade igrače koji tek treba steći iskustvo".

"Naš problem je bio što nismi imali strpljenja igrati našu igru", kazao je.

Novinare je zanimalo je li imao osjećaj da njegovi igrači možda očekivali da će Ronaldo sve sam riješiti.

"Apsolutno ne. Ronaldo je nam je puno donio ove sezone, ali kada ste u četvrtfinalu, trebate svakog igrača", izjavio je Allegri.

Allegrijeva budućnost na klupi Stare dame?

"Rekao sam predsjedniku da ostajem. Sjest ćemo i razmisliti o budućnosti", kazao je Allegri, koji je sigurno duboko razočaran rezultatom, ali i učinkom svoje momčadi protiv mladih Kopljanika.

Kopirati
Drag cursor here to close