Zlatne zamjene Žižovića

Mašić prekinuo mučenje i donio pobjedu Zrinjskom na otvaranju sezone

Mostarski Zrinjski rezultatski je odlično otvorio novu sezonu. Plemići su pobijedili Olimpik (1:0), ali uz igru koja će se brzo zaboraviti.
Sport / Nogomet | 01. 08. 2020. u 21:48 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U neinspirativnom ozračju, bez publike na tribinama i uz veliku vrućinu, nogometaši Mladena Žižovića jako su se mučili protiv povratnika u ligu, ali su na kraju uspjeli slaviti.

 Žižović je napravio ključni potez osam minuta prije kraja regularnog dijela ubacivši četvrtu i petu izmjenu. Pero Stojkić i Anes Mašić ušli su u igru i odmah kreirali zgoditak.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Olimpik

 Stojkić je asistirao, a mladi Mašić zabio za prekid mučenja Plemića u ovoj utakmici.

Domaćin je u ovoj utakmici bio bolji, pogotovo u prvom dijelu, ali nije uspijevao probiti bedem gostiju. U drugom poluvremenu gosti iz Sarajeva odolijevali su Zrinjskom i kada se činilo da će odnijeti bod, odnio im ga je mladi napadač domaćih.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Olimpik
Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Olimpik
Foto: Bljesak.info / Treneri mogu napraviti pet izmjena
Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Olimpik

Zrinjski s tri boda otvara sezonu i odlazi raspoloženiji na gradski derbi Veležu, koji se nije dobro proveo u prvom kolu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Zrinjski – Olimpik 1:0 (0:0)

MOSTAR – Stadion 'HŠK Zrinjski'. Bez gledatelja. Sudac: Luka Bilbija (Prijedor).

Strijelac: Anes Mašić (82.)

ZRINJSKI: Horkaš, Ćorluka (od 60. Tičinović), Jakovljević, Barbarić, Todorović (od 81. Mašić), Bekić (od 81. Stojkić), Zlomislić, Arežina (od 70. Govedarica), Filipović, Bilbija, Kunić (od 46. Škrbić). Trener: Mladen Žižović.

OLIMPIK: Hadžić A., Milović, Beširević, Adžem, Ojdanić, Muminović (od 72. Jusufi), Osmanović, Zeba, Handžić, Hadžanović, Lekanić. Trener: Darko Vojvodić.

Kopirati
Drag cursor here to close