Talentirani napadač

Mašić čeka odluku: Dokazivanje u Zrinjskom ili kaljenje u Gabeli?

GOŠK iz Gabele počeo je s pripremama za novu sezonu 17. lipnja i pripremat će se za još jednu sezonu u Prvoj ligi, budući da im je odbijena licenca za Premijer ligu.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2020. u 13:46 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabeljanima je pandemija, ali i odluka NS-a Federacije BiH, uskratila mogućnost da u prošloj sezoni dohvate prvo mjesto koje vodi u Premijer ligu.

 Ambicije i ozbiljnost da to naprave pokazuje činjenica da su s pripremama počeli prije mnogih premijerligaša, ali i to što trener Vule Trivunović ima na raspolaganju skoro 90 posto momčadi. Ipak, jedna od bitnijih stavki je mjesto prvog napadača.

Prošle sezone tu je igrao Anes Mašić koji je eksplodirao s 10 golova u 14 utakmica, uz dva gola u Kupu. Talentirani 20-godišnji napadač prošle sezone bio je na posudbi iz mostarskog Zrinjskog, koji ga je na početku priprema vratio u svoje redove.

 Ipak, u Zrinjskom je konkurencija puno žešća nego u GOŠK-u i Trivunović se nada da će im mostarski klub ustupiti Mašića kojemu je mjesto prvog napadača praktično 'garantirano'.

 ''Mašić je igrač Zrinjskog i po mojim informacijama on će s njima na pripreme na Kupres. Dogovor je da on prođe sa Zrinjskim prvi dio priprema i što struka procijeni da je najbolje za njega, tako će biti. Ako odluče da im treba ostat će s njima, a ako procijene da je bolje da se još jednu sezonu ili polusezonu razvija kod nas, očekujemo da nam se priključi'', kaže za Bljesak.info trener GOŠK-a Trivunović, dodavši da će prihvatiti svaku odluku.

 ''Mi imamo vrhunski odnos sa Zrinjskim i svima se u klubu zahvaljujem na dosadašnjoj pomoći, od Beusa i Šulente do trenera Žižovića. Kakva god odluka bude, mi je poštujemo. Mašić bi nam puno značio, ali i bez njega imamo dovoljan broj igrača da iznesemo pripreme''.

 Najbolji strijelac iz prošle sezone riješio bi pitanje napadača, a Trivunović se nada popuniti još dvije pozicije.

 ''Devedeset posto pozicija smo zatvorili, sve što smo željeli smo doveli i izuzetno sam zadovoljan sa svima. Deficitarni smo još na lijevom boku i tu bih volio dovesti nekog mlađeg igrača. Uz to tražimo i polušpica, da bude konkurencija iskusnom Jusufbašiću'', zaključio je Vule Trivunović.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close