Dobra vijest za Solskjaera

Martial počeo trenirati, moguće da zaigra protiv Liverpoola

Ovaj tjedan je konačno stigla dobra vijest za Solskjaera, a to je da je Anthony Martial koji je odlično otvorio sezonu, počeo da trenira i moguće je da će zaigrati u nedjelju protiv Liverpoola, prenosi Anadolu Agency (AA).
Sport / Nogomet | 15. 10. 2019. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera igra jako loše ove sezone, ali jedan od razloga za takva izdanja je veliki broj ozljeđenih igrača i to prvotimaca. No, ovaj tjedan je konačno stigla dobra vijest za Solskjaera, a to je da je Anthony Martial koji je odlično otvorio sezonu, počeo da trenira i moguće je da će zaigrati u nedjelju protiv Liverpoola, prenosi Anadolu Agency (AA).

Martial je propustio osam utakmica zbog ozljede koljena, nakon što je prethodno u tri susreta postigao dva gola. Francuski nogometaš je sjajnim igrama nagovijestio da će uspjeti nadomjestiti odlazak Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza, ali ga je u tome spriječila ozljede. No, ukoliko ne bude osjetio nikakve negativne reakcije tijekom tjedna vjerojatno će biti u sastavu protiv “redsa“.

Liverpool na Old Trafford dolazi kao lider Premier lige Engleske sa svih osam pobjeda. S druge strane, slavni United ima devet bodova i nalazi se na 12. mjestu s dva boda iznad zone ispadanja.

Veliki derbi engleskog nogometaš i devetog kola Premier lige igraće se u nedjelju na Old Traffordu s početkom u 17.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close