Samo nek' se igra...

Marko Pjaca oživljava karijeru u novom talijanskom prvoligašu?

Transfer guru Gianluca Di Marzio piše kako je bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca na meti kluba iz malenog grada s juga Italije, povratnika u Serie A.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2020. u 21:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Marko Pjaca još uvijek je igrač Juventusa

Hrvatski nogometaš Marko Pjaca na meti je jednog talijanskog prvoligaša.

Točnije, novog-starog prvoligaša jer je riječ o Beneventu koji se iz Serie B upravo vratio u najjači rang talijanskog nogometa.

Transfer guru Gianluca Di Marzio piše kako je hrvatski reprezentativac na meti kluba iz malenog grada s juga Čizme.

Štoviše, Benevento ne planira angažirati samo 25-godišnjeg bivšeg krilnog napadača Dinama.

U sljedećih 48 sati trebao bi se finalizirati dolazak napadača Chelseaja, Loica Remya, a već ranije osiguran je potpis dojučerašnjeg stopera Monaca, Kamila Glika. Uz ovaj trojac, u tijeku su i pregovori sa Gianlucom Lapadulom te Gervinhom, koji su vrlo blizu dolaska u Kampanju.

Što se Pjace tiče, on je u drugoj polusezoni upisao tek četiri nastupa i jedan gol u belgijskojg Super ligi koja je u potpunosti prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Ljubitelji nogometa lako će se sjetiti da je Pjaca prije serije teških ozljeda imao nešto što vjerojatno nijedan od hrvatskih napadača u zadnjih deset godina nije posjedovao - eksplozivnost, brzinu, dribling, osjećaj za prostor, precizan šut i 'razornu' okomitu igru.

Uz nabrojano te niz drugih kvaliteta i potencijala koje su nogometni stručnjaci kod njega identificirali, Pjaca je u rekordnom transferu prešao u Juventus (2016.), klub o kojem mnogi igrači mogu samo sanjati.

Nažalost, njegova je karijera vidno ugrožena ozljedama i dugačkim pauzama zbog oporavka pa je nezahvalno prognozirati može li se ponovno vratiti na nivo kojeg je imao do prelaska u Staru damu i u prvoj sezoni u redovima Juventusa.

Kako god da budu u budućnosti, danas je za njega vijest to što se za njegove usluge zanima dojučerašnji drugoligaš...

Video: Top 10 goals for Marko Pjaca
Kopirati
Drag cursor here to close