Pojačanje

Marko Livaja se vratio kući i potpisao za Hajduk

Igrao je za nekoliko klubova, računajući i milanski Inter, a za grčki AEK iz Atene je nastupao protekle dvije sezone i skupio 147 službenih nastupa uz 42 postignuta gola.
Sport / Nogomet | 17. 02. 2021. u 22:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Marko Livaja je u Hajduk došao iz grčkog AEK-a

Marko Livaja novi je igrač Hajduka. Splitski klub je neočekivan transfer potvrdio na službenim stranicama. Livaja je među Bile stigao iz grčkog AEK-a.

Iskusni napadač je iz Hajduka 2010. godine kao šesnaestogodišnjak otišao u milanski Inter za kojeg je nastupio u ukupno 13 službenih susreta i postigao četiri pogotka.

Igrao je u međuvremenu za švicarski Lugano, talijanske klubove Cesena, Atalanta, Empoli, ruski Rubin Kazan, španjolski Las Palmas te grčki AEK iz Atene za kojeg je nastupao protekle dvije sezone i gdje je skupio 147 službenih nastupa uz 42 postignuta gola.

Nastupao je za sve mlađe selekcije hrvatske reprezentacije, dok je za A izabranu vrstu upisao ukupno četiri nastupa.

''Sretan sam što se nakon toliko vremena ponovno vraćam kući i veselim se novim prilikama i izazovima na domaćem terenu. Drago mi je sto ću s voljenim klubom pokušati ostvariti zajedničke ciljeve i nadam se što boljim rezultatima'', rekao je Livaja nakon dolaska na Poljud.

Hajduk je pred kraj transfer-roka doveo i Marca Fossatija iz Monze, a stigao je i Alexandar Kačaniklić koji je ranije bio u Premier ligi i godinama igrao za Švedsku.

Kopirati
Drag cursor here to close