Mladi 'Zmajevi'

Marinović objavio popis mladih bh. nogometaša za susret protiv Moldavije

Okupljanje bh. reprezentativaca zakazano je za 19. ožujak u Zenici, a europsko prvenstvo 2021. godine će biti odigrano u Sloveniji i Mađarskoj.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2019. u 13:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik mlade (U21) reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović objavio je popis igrača na koje računa za utakmicu kvalifikacija protiv Moldavije, koja će biti odigrana 26. ožujka na stadionu "Grbavica".

"Sve nogometne ekipe u Europi se moraju shvatiti ozbiljno, pa tako i mi moramo pristupiti utakmici protiv Moldavije", izjavio je izbornik mlade (U21) nogometne reprezentacije BiH Vinko Marinović nakon današnjeg objavljivanja popisa igrača na koje računa za početak kvalifikacija za europsko prvenstvo 2021.



BiH u prvom kvalifikacijskom susretu na stadionu "Grbavica" u Sarajevu 26. ožujka dočekuje Moldaviju, a Marinović ističe da BiH nastupa u teškoj grupi gdje su izraziti favoriti nogometne velesile Njemačka i Belgija.

"Grupa je zaista zahtjevna, ali moja želja je da idemo utakmicu po utakmicu, odnosno da prvo razmišljamo o Moldaviji. Nakon toga ćemo gledati narednog protivnika, a ja se nadam da će se i konkurencija u ekipi pooštriti do rujna i listopada kada igramo s Belgijom i Njemačkom", rekao je Marinović.

Vjeruje da BiH izgleda dosta dobro, ali napominje da je u ovom trenutku teško prognozirati kakve će rezultate ova generacija igrača postići.

Dodaje da će mladi bh. nogometaši imati odlične utakmice koje će biti pravi test za njih, ali i za budućnost bh. nogometa.

Na Marinovićevom popisu nalaze se Vladan Kovačević, Kenan Topolović, Suan Bešić, Nihad Mujakić, Besim Šerbedžić, Jasmin Čeliković, Vedran Vrhovac, Amar Beganović, Halid Šabanović, Nemanja Nikolić, Selmir Pidro, Jusuf Gazibegović, Amar Ćatić, Petar Bojo, Zinedin Mustendagić, Marijan Ćavar, Anel Šabanadžović, Haris Hajdarević, Vladan Danilović, Marko Brkić, Mateo Marić , Kristijan Stanić, Nardin Mulahusejinović, Ermedin Demirović i Nermin Hajdarević.

Okupljanje bh. reprezentativaca zakazano je za 19. ožujak u Zenici, a europsko prvenstvo 2021. godine će biti odigrano u Sloveniji i Mađarskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close