Sarajevo

Marinović: Nismo zaslužili poraz

Vinko Marinović, šef stručnog stožera Sarajeva smatra da je njegov tim odigrao dobru utakmicu i da nisu zaslužili da izgube u Bjelorusiji.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2020. u 13:40 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši, stručni stožer i izaslanstvo Sarajeva danas su se vratili u Bosnu i Hercegovinu, nakon sinoćnje eliminacije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

“Bordo“ klub je poražen rezultatom 1:2 na gostovanju kod Dinama iz Bresta te će europski put nastaviti u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Europe.

Vinko Marinović, šef stručnog stožera Sarajeva smatra da je njegov tim odigrao dobru utakmicu i da nisu zaslužili da izgube u Bjelorusiji.

“Sigurno da smo razočarani zbog ovog poraza, jer mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu. Skoro čitavu utakmicu smo kontrolirali i bili smo bolja ekipa. Jedino što možda nije bilo dobro je to otvaranje, prvih pet minuta prvog i drugog poluvremena, dok je sve ostalo bilo zaista dobro i sigurno da ostaje jedna velika žal, jer mislim da nismo zaslužili da izgubimo'', istaknuo je Marinović.

Šef struke “bordo“ tima istaknuo je da ne želi komentirati situaciju kada je kod rezultata 2:1 za domaćina poništen gol Mersudinu Ahmeteoviću, koji je na očigled svih bio regularan.

“Nikada ne komentiram suđenje, pa to neću uraditi ni sada. Uvijek to ostavljam drugim ljudima, ali što se tiče da nisam otišao na konferenciju, to je bila odluka kluba. Jednostavno klub je donio takvu odluku da se ne ide na konferenciju za tisak'', zaključio je Marinović.

Sarajevo će ime protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Europe saznati 1. rujna, kada će biti održan žrijeb u kojem će bh. predstavnik biti nosilac.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija igraće se 24. rujna.

Kopirati
Drag cursor here to close