Širokobriježanke protiv Emine

Marija Radoš za Bljesak: Nismo mogli dobiti bolju priliku od ove

Ekipi Širokog Brijega će utakmica osmine finala Kupa BiH biti idealna prilika uzvratiti Emini za prvenstveni poraz
Sport / Nogomet | 07. 11. 2017. u 21:21 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su u subotu odigrale prvenstveni susret u Prvoj ligi Federacije BiH, nogometašice Širokog Brijega i mostarske Emine ponovno će se sastati samo tjedan dana kasnije.

Naime, voljom današnjeg ždrijeba osmine finala Kupa BiH u Vogošći ove dvije ekipe će igrati jedna protiv druge i u najmasovnijem nogometnom natjecanju u državi.

Kuglice su odredile kako će ponovno domaćin biti Široki Brijeg. Ekipa trenera Ivana Kvesića svoje suparnice ugostit će u subotu, 11. studenoga, u 13.30 sati u klupskom kampu ''Musa-Karačić'' na Mostarskom blatu.

Vrijedi istaknuti kako se u ovoj fazi natjecanja igra samo jedna utakmica.

Poraz kao motivacija i poticaj

U prošlotjednom prvenstvenom dvoboju koji je odlučivao o jesenskom naslovu prvaka slavila je ekipa Emine. Iskusnije Mostarke slavile su potpuno zasluženu pobjedu (1:3) i napravile veliki korak prema Premijer ligi BiH.

Iako su Širokobriježanke najvažniju utakmicu u polusezoni odigrale u vidljivom grču, bilo je dijelova utakmice kada su pokazale kako u potpunosti mogu parirati svojim suparnicama.

Bljesak.info / Marija Radoš nadvisuje protivnice u skoku

''Iako je rezultat u subotnjoj utakmici otišao na stranu Emine, mogu reći kako sam zadovoljna igrom i trudom koji je uložila svaka od nas. No, taj poraz nam je samo još veća motivacija i poticaj za radimo više i jače'', rekla je za Bljesak.info Marija Radoš, vrlo agilna defanzivna igračica Ženskog nogometnog kluba Široki Brijeg.

''Ne treba bježati od činjenice kako je bilo segmenata u igri koji nisu funkcionirali onako kako smo htjele. Kao i u svemu drugome, na greškama se uči. Sigurna sam kako ćemo te nedostatke otkloniti već u sljedećoj utakmici'', dodala je Radoš.

Idealna prilika za uzvrat

Ekipi Širokog Brijega će utakmica osmine finala biti idealna prilika uzvratiti Emini za prvenstveni poraz. Iako su mogle proći puno bolje u današnjem ždrijebu, Širokobriježanke nisu bile nezadovoljne kada su saznale protivnika.

''Nismo mogli dobiti bolju priliku od ove, želimo im uzvratiti za prvenstveni poraz. Ponavljam, svjesni smo prošle utakmice i rezultata, ali nećemo se tako lako predati. Probat ćemo prikazati bolju igru i postavku na terenu sada kada smo se međusobno bolje upoznale. Svjesne kako nas čeka teška utakmica, dat ćemo sve od sebe za uspjeh'', poručila je 18-godišnja Tomislavgrađanka u dresu Širokog Brijega.

Sudeći po reakcijama, unatoč porazu u subotnjem susretu, cijela ekipa i stručni stožer Širokog Brijega vjeruju u pobjedu i eliminaciju favorizirane Emine.

 Bljesak.info / Marija Radoš jedna je od četiri Duvanjke koje igraju u Širokom Brijegu
Kopirati
Drag cursor here to close