Pare nisu problem

Mariano umjesto Marija: Katarani pred potpisom igrača Real Madrida

Katarski klub Al Rayyan je već ušao u poodmaklu fazu pregovora s Marianom Diazom, napadačem koji nikako da dobije pravu priliku u dresu Los Blancosa po povratku iz Lyona prošle godine.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2019. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sopitas.com / Mandžukić, Mariano Diaz, Chicharito

Minulog ljeta bilo je puno transfer trakavica, a jedna od najvećih bila je ona Marija Mandžukića koji na kraju nije nigdje otišao iz Juventusa. Super Mario je imao nekoliko ponuda s kojima je baratao, a najčešće se spominjala ona od katarskog kluba Al Rayyan.

Katarani su bili spremni dati izdašnu plaću hrvatskom napadaču, ali Mandžo je odlučio kako i dalje želi igrati na najvišem nivou. Prema posljednjim informacijama, Mandžukić je najbliži Manchester Unitedu, a tim povodom uprava Al Rayyana morala se okrenuti novoj akviziciji.

Kako prenosi španjolska Cadena Ser, zamjenu za Mandžu pronašli su u Real Madridu. Prema njihovim napisima, Al Rayyan je već ušao u poodmaklu fazu pregovora s Marianom Diazom, napadačem koji nikako da dobije pravu priliku u dresu Los Blancosa po povratku iz Lyona prošle godine.

Dvije strane sastale su se u utorak poslijepodne, a Carrusel Confiential prenosi kako je dogovor vrlo brzo moguć, a to znači da bi 26-godišnji Dominikanac na zimu preselio u Katar i pritom dobio bolju plaću nego na Santiago Bernabeu.

Čeka se službena potvrda ove informacije.

Zanimljivo je da su Mandžukić i Mariano Diaz također dovođeni u vezu sa španjolskom Sevillom, ali su se u tom klubu na koncu odlučili za Meksikanca Javiera "Chicharita" Hernándeza.

Kopirati
Drag cursor here to close