Reus ostaje u Borussiji

Marco Reus u liftu objavio produženje ugovora do 2023.!

"Od 2012. godine nosim dres Borussije. Sretan sam i ponosan što danas mogu potvrditi da ću ga i dalje nositi", kazao je Reus.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2018. u 22:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Borussije iz Dortmunda Marco Reus (28) produžio je ugovor sa svojim timom do 2023. godine i tako naglasio svoju privrženost žuto-crnome dresu.

Informaciju o prijevremenom produženju ugovora s njemačkim reprezentativcem Borussia je potvrdila u petak.

"Od 2012. godine nosim dres Borussije. Sretan sam i ponosan što danas mogu potvrditi da ću ga i dalje nositi", kazao je Reus.

Ovaj iznimno nadareni napadač, inače naglašeno sklon ozljedama, ističe kako je Dortmund njegov grad, kako je od djetinjstva sanjao istrčati u crno-žutome dresu i igrati za omiljeni klub.

"Na ovaj je način mnogim vrhunskim klubovima koji su se zanimali za  reprezentativca Njemačke i prije negoli su se nadali rečeno kako se on opredijelio za svoj sadašnji klub, osiguravši na taj način osmerostrukom prvaku Njemačke mirno planiranje budućnosti", navedeno je u priopćenju kluba.

Predsjednik Borussije Hans-Joachim Watzke iznimno se obradovao Reusovom odlukom da ostane.

Istovremeno s objavom vijesti o produženju ugovora s Reusom, Borussia je na društvenim mrežama objavila šaljivi video iz lifta u kojem su se susreli Reus i službeni spiker na stadionu Norbert Dickel (56), inače jedna od legendi kluba.


Njih dvojica rutinski razmjenjuju pozdrav, rukujući se, nakon čega Dickel pita Reusa ima li puno posla danas. Ovaj mu odgovara kako je pred njima još puno posla, te mu uzvraća pitanjem do kada on ostaje u klubu. Dickel odgovara "do 19 sati, a ti?"

Izlazeći iz lifta, Reus šeretski odgovara "do 2023". Na taj je način u liftu objavio svoju odluku o produženju ugovora.

Inače, Reus je prije šest godina došao u Dortmund iz Borussije Mönchengladbach, kao povratnik, jer je svoju karijeru započeo u rodnome gradu. Do sada je s klubom osvojio samo jedan naslov, Kup Njemačke 2017. godine. Odigrao je 129 utakmica za žuto-crne i postigao 59 golova. Zbog ozljeda je propustio Svjetsko prvenstvo 2014. i Europsko 2016., a za Elf je dosad nastupio 29 puta, postigavši devet golova.

Kopirati
Drag cursor here to close