pehist

Marco Reus neće vidjeti ni Euro

Sport / Nogomet | 31. 05. 2016. u 11:10 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački izbornik Joachim Loew objavio je u utorak konačni popis za Europsko prvenstvo koje se od 10. lipnja do 10. srpnja održava u Francuskoj.

Najveća vijest je da je s njega zbog ozljede izostavljen Marco Reus.

Krilni igrač Borussia Dortmunda Reus, koji je propustio i Svjetsko prvenstvo 2014. zbog ozljede, mučio bi se tijekom Eura, objasnio je svoju odluku Loew koji je s konačnog popisa izostavio i 20-godišnjeg veznjaka Juliana Brandta kao i igrače Bayer Leverkusena Karima Bellarabija i Sebastiana Rudyja.

Nijemci, koji će pokušati osvojiti svoj četvrti naslov europskog prvaka i prvi nakon 1996. godine, su u skupini C s Poljskom, Ukrajinom i Sjevernom Irskom. U subotu je Njemačka odigrala prijateljsku utakmicu protiv Slovačke koja je slavila 3:1, a ovaj tjedan je očekuje prijateljski ogled protiv Mađarske.

 

Vratari: Manuel Neuer (Bayern), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)

Obrana: Jerome Boateng (Bayern ), Emre Can (Liverpool), Jonas Hector (Cologne), Benedikt Hoewedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (Valencia), Antonio Ruediger (Roma)

Vezni red: Julian Draxler (VfL Wolfsburg), Sami Khedira (Juventus), Joshua Kimmich (Bayern ), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Mueller (Bayern), Mesut Ozil (Arsenal), Lukas Podolski (Galatasaray), Andre Schuerrle (VfL Wolfsburg), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Julian Weigl (Borussia Dortmund)

Napad: Mario Gomez (Bešiktaš), Mario Goetze (Bayern), Leroy Sane (Schalke 04)

 

Kopirati
Drag cursor here to close