Povećana primanja

Marcelo Brozović potpisuje novi ugovor s Interom

Navodno Brozoviću će godišnja primanja biti povećana s 2,4 na tri milijuna eura.
Sport / Nogomet | 11. 10. 2018. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema navodima talijanskih medija, hrvatski nogometaš Marcelo Brozović potpisat će novi ugovor s Interom, koji će kao i važeći, trajati do 2021. godine, prenosi agencija Anadolija.

"Nerazzurri" su počeli pregovore s veznim nogometašem i pojačali napore da ga zadrže, nakon što je odigrao impresivno za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Sada, tvrde talijanski mediji, Brozović je postigao dogovor s Interom i uskoro će potpisati novi ugovor.

Navodno Brozoviću će godišnja primanja biti povećana s 2,4 na tri milijuna eura, a njegova oslobađajuća klauzula u ugovoru će porasti sa 60 na 70 milijuna eura. Klauzula će važiti samo za klubove iz inozemstva i samo za određeni period ljetnog prelaznog roka.

Brozović je u Inter stigao 2015. godine iz zagrebačkog Dinama. Prethodno je nastupao za Hrvatski dragovoljac i Lokomotivu iz Zagreba. Za "nerazzurre" je odigrao 118 natjecateljskih utakmica i postigao 18 golova. U dresu reprezentacije Hrvatske 25-godišnji veznjak nastupio je 42 puta uz šest pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close