Čudan posao?

Marca tvrdi da je Mandžukić blizu novog kluba

Najviše se pisalo o transferima u Lokomotiv Moskvu i Fenerbahče, no sada se čini da je 34-godišnjak spreman na povratak u Španjolsku.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2020. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski mediji prije dva dana raspisali su se da je Celta Vigo krenula po Marija Mandžukića, koji je i dalje slobodan igrač nakon raskida ugovora u Kataru. Danas isto piše i Marca koja tvrdi da je posao pri kraju.

Legendarni hrvatski napadač nema klub već četiri mjeseca nakon što se rastao s katarskim Al-Duhailom i nakon toga su mu propale neke kombinacije.

Najviše se pisalo o transferima u Lokomotiv Moskvu i Fenerbahče, no sada se čini da je 34-godišnjak spreman na povratak u Španjolsku.

Tamo je već igrao za Atletico Madrid u sezoni 2014./2015. Marca piše da bi se transfer ostvario u siječnju te da je Celti potreban napadač jer u ofenzivi imaju samo Iaga Aspasa, Nolita i Santija Minu.

Marca posebno ističe kako je situacija oko Celte Vigo jako čudna zbog toga što su čelnici španjolskog kluba na početku sezone pričali jedno, a sada rade nešto sasvim drugo.

Španjolski list navodi kako su se u Vigu žalili da nemaju novca za pojačanja ni prostora u proračunu za plaće, a sada dovede Mandžukića za kojeg je poznato da traži veliku plaću, javlja Index.

Kopirati
Drag cursor here to close