Ostarilo se?

Marca ponovno udarila po Modriću: To više nije isti igrač

Marca u posljednje je vrijeme vrlo kritičan spram kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, pa tako napominje kako Real igračima starijima od 32 godine nudi produljenje ugovora tek od godinu dana.
Sport / Nogomet | 02. 01. 2020. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Modriću je mjesto u veznome redu Reala 'ukrao' mladi Fede Valverde

Španjolski dnevnik Marca, poznat po iznimnoj naklonjenosti madridskom Realu, objavio je početkom Nove godine tekst pod naslovom 'Deset Realovih najvećih nepoznanica u 2020. godini', a jedna od njih je i status Luke Modrića.

Spomenuti list u posljednje je vrijeme vrlo kritičan spram kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, pa tako napominje kako Real igračima starijima od 32 godine nudi produljenje ugovora tek od godinu dana, prenmosi SportKlub.

Modrić, podsjetimo, ima 34 godine, a sadašnji ugovor mu istječe na ljeto 2021. godine.

"Hrvat je već otpuhao 34 svjećice na rođendanskoj torti, a ugovor mu istječe u ljeto 2021. kada će imati čak 36 godina. Osim toga, njegov status i značaj u momčadi prilično su oslabili u posljednje vrijeme. Modrić više nije nezamjenjivi prvotimac, a ove sezone nije od početka igrao nijednu od najvažnijih utakmica. To više nije isti igrač, daleko je od onog nogometaša koji je prije godinu i pol Hrvatsku vodio do svjetskog srebra, a Real do 13. europske titule. Modrićeva budućnost u Realu nije sigurna i velika je nepoznanica. Jasno je da takva situacija ne odgovara igraču koji nosi desetku tog kluba. Inter i Milan se vrte oko Modrića, koji više ne može smatrati da je siguran u Realu", piše komentator Marce.

Kopirati
Drag cursor here to close