Real mu mora dati novi ugovor

Marca: Nema igrača poput Modrića

Real Madrid ove sezone mora odlučiti o budućnosti dvojice legendarnih igrača, Sergija Ramosa i Luke Modrića
Sport / Nogomet | 27. 10. 2020. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madridski list Marca na naslovnici danas donosi tekst u kojem se zalaže da Real Madrid ponudi novi ugovor Luki Modriću, iako će hrvatski maestro uskoro proslaviti 36. rođendan.

''Real Madrid ove sezone mora odlučiti o budućnosti dvojice legendarnih igrača, Sergija Ramosa i Luke Modrića. Bez njih dvojice, rezultat na Nou Campu u subotu mogao je izgledati posve drugačije'', piše Marca i nastavlja:

Nakon utakmice, predsjednik Florentino Perez dočekao ga je na ulazu u klupski avion i i darovao mu je Realov dres s brojem 350, jer nastup u Barceloni bio je njegov 350. za Kraljevski klub. Na toj, najvećoj utakmici, pokazao je koliko vrijedi Realu kad je u svom najboljem izdanju, kad je odmoran i kad se vodi briga da se ne pretjera s njegovom minutažom. Jednostavno, ne postoji igrač poput njega i Real će pogriješiti pusti li ga da u lipnju ode bez odštete.

Marca navodi kako je kapetan Vatrenih sretan u Realu i kako želi završiti karijeru na Santiago Bernabeuu, prenosi HRT.

''Bilo da je starter ili zamjena, El Clasico je opet pokazao da je Modrić još uvijek talent koji mu je donio Zlatnu loptu. S 35 godina normalno je da postoje dvojbe,  no Modrić očito želi sačekati kraj sezone da vidi što će dalje i nada se ostanku u Madridu'', zaključuje španjolski list.

Kopirati
Drag cursor here to close