Superman Luka

Marca: Luka Modrić se u akciju vratio u stilu nadčovjeka

Modrić je kontrolirao dinamiku i tijek igre, a domaći napadači nisu imali šansi u izravnom srazu s njim. Dobio je 15 duela, a njegova borbenost uistinu je impresionirala i njegove suigrače te trenera Zidanea.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2018. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjeda Reala protiv Eibara u gostima od 2:1 nije samo značajna za Madriđane jer novim bodovima održavaju treću poziciju na tabeli, nego ih je dodatno ohrabrila sjajnim nastupom Luke Modrića, koji se nakon ozljede vratio na uistinu vrhunskoj razini.

Marca piše kako je hrvatski veznjak brzo pronašao svoju najbolju formu, iako 24 dana nije igrao natjecateljski nogomet.

"S Modrićem je nogomet potpuno drugačiji", piše ovaj list.

Modrić je na uistinu filigranski način asistirao Cristianu Ronaldu za vodeći pogodak Reala, pokazujući još jednom da se izvrsno razumije s Portugalcem. Luka je presjekao jedno slabo dodavanje Anaitza Arbille i bez oklijevanja uputio loptu vanjskim dijelom kopačke u Ronaldov nezadrživi trk. Lopta je imala idealnu putanju, a najbolji strijelac Reala efektno je poentirao.

Modrić je kontrolirao dinamiku i tijek igre, a domaći napadači nisu imali šansi u izravnom srazu s njim. Dobio je 15 duela, a njegova borbenost uistinu je impresionirala i njegove suigrače te trenera Zidanea.

Modriću je ovo četvrta asistencija u sezoni, a svaki put nakon njegova dodavanja egzekutor je bio Ronaldo. Marca piše kako je to dokaza da se njih dvojica kreću na istoj valnoj duljini. U prilog toj tezi ide i činjenica da je Modrić svoja dva ovosezonska gola dao na asistenciju Ronalda, protiv Deportiva La Coruna i APOEL-a.

U anketi Marce navijači su Modrića proglasili igračem utakmice, a AS ga naziva daleko najboljim igračem Reala jučer.

"Odigrao je sjajnu utakmicu i mi smo presretni zbog toga. On je ključni igrač za nas. Kad imate problem u igri, on nikad neće postati nervozan i unijeti nervozu", nahvalio je Modrića trener Reala Zinedine Zidane.
 
Sjajnu Modrićevu partiju morali su prokomentirati i njegovi suigrači. Tako je Lucas Vazquez rekao da uopće nije izgledalo kao da je Luki to prva utakmica nakon ozljede, Casemiro ga je nazvao ključnim igračem, a Dani Carvajal najpouzdanijim.

Kopirati
Drag cursor here to close