Vratar Bayerna

Manuel Neuer ne zna hoće li biti spreman za Svjetsko prvenstvo

Neuer se prošlog mjeseca vratio laganim treninzima, nakon što je slomio metatarzalnu kost u rujnu 2017. godine.
Sport / Nogomet | 09. 05. 2018. u 13:13 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manuel Neuer, sjajni vratar minhenskog Bayerna i Njemačke ne zna hoće li se uspjeti u potpunosti oporaviti od ozljede stopala kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo, koje će se ovog ljeta održati u Rusiji, prenosi agencija Anadolija.

Neuer se prošlog mjeseca vratio laganim treninzima, nakon što je slomio metatarzalnu kost u rujnu 2017. godine. Kako sada stvari stoje neće nastupiti u posljednjim ovosezonskim utakmicama Bayerna, jer ne želi riskirati samo kako bi utvrdio svoje mjesto u reprezentaciji koja će putovati u Rusiju.

''Moram donijeti pravu odluku za mene, za momčad i za Njemačku. Ne pomaže kada požurujete odluku. Želim napredovati dan po dan i pokušavam vratiti fizičku spremu što je prije moguće. Koraci koje sam napravio su dobri i pozitivni, pokušavam nastaviti tim tempom, a onda ćemo vidjeti je li to dovoljno'', kazao je Neuer za njemačke medije.

Ukoliko se Neuer ne uspije oporaviti prvi izbor na vratima Njemačke vjerojatno će biti Marc-Andre ter Stegen, vratar Barcelone.

Njemačka će na Svjetskom prvenstvu, koje će se održati od 14. lipnja do 15. srpnja ove godine, igrati u skupini F s Meksikom, Švedskom i Južnom Korejom.

Kopirati
Drag cursor here to close