Transferi nogometaša

Manuel Neuer na meti Juventusa; Napadač Borussije zanimljiv Eintrachtu

"France Football" piše kako je Juventus pokazao interes za dovođenje Neuera, koji nije najsretniji što mu Bayern na takav način dovodi zamjenu. Manuel Neuer ima ugovor s Bayernom do 2021. godine.
Sport / Nogomet | 15. 01. 2020. u 12:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Witters / Manuel Neuer, broj jedan Bayerna i Elfa

Proslavljeni vratar Bayerna Manuel Neuer proteklih je dana bio nemalo iznenađen zbog najave dovođenja u klub konkurencije u liku Alexandera Nübela.

Kao što je to 2011. učinio Neuer, mladi Nübel će također nebesko plavi dres Schalkea zamijeniti crvenim Bayernovim.

Bavarci su službeno objavili kako će Alexander Nübel od iduće sezone postati njihov igrač, a strateški je plan jednoga dana zamijeniti nedodirljivog Neuera kao prvog vratara kluba.

"France Football" piše kako je Juventus pokazao interes za dovođenje Neuera, koji nije najsretniji što mu Bayern na takav način dovodi zamjenu.

Manuel Neuer ima ugovor do 2021. godine, a Juventus bi ga rado vidio kao svog vratara umjesto Wojciecha Szczesnyja.

"Trenutačno ne mogu zamisliti odlazak u inzemstvo. Ali, pošto se u ovome poslu stvari tako brzo mijenjaju, nikad ne znaš. Možda i mene zakači takvo što", kazao je Neuer ljetos u razgovoru za "Kicker".

Sportski direktor Bavaraca, Hasan Salihamidžić, kazao je nedavno kako Neuer ostaje prvi vratar i iduće sezone, bez obzira na Nübelov dolazak.

I dok Juventusove šanse za dovođenje Neuera nisu prevelike, u Bundesligi se jedna nesuđena zvijezda Borussije Dortmund sve više približava frankfurtskom Eintrachtu.

Kako piše "fussball.news", Jacob Bruun Larsen razgovara s Eintachtom, s obzirom da u ovoj sezoni gotovo da ne nalazi svoje mjesto među Milijunašima. Danac je, naime, samo jednom bio starter, a sakupio je tek devet nastupa u službenim utakmicama.

Nadareni 21-godišnji reprezentativac Danske kaže kako se i dalje dobro osjeća u Dortmundu, ali želi i igrati. Steknu li se povoljni uvjeti, prihvatio bi i ponudu Eintrachta.

Kopirati
Drag cursor here to close