Dogovorio uvjete

Manolas blizu prelaska iz Rome u Napoli

Grčki nogometaš Kostas Manolas dogovorio je osobne uvjete s Napolijem, a očekuje se da bi Roma mogla prihvatiti razmjenu igrača, umjesto 36 milijuna eura
Sport / Nogomet | 15. 06. 2019. u 17:25 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grčki nogometaš Kostas Manolas dogovorio je osobne uvjete s Napolijem, a očekuje se da bi Roma mogla prihvatiti razmjenu igrača, umjesto 36 milijuna eura, koliko iznosi oslobađajuća klauzula za iskusnog defenzivca, prenosi Anadolija.

Reprezentativac Grčke smatra se idealnim partnerom za Kalidoua Koulibalyja i zamjena za Raula Albiola, koji se vraća u Villarreal za šest milijuna eura.

Prema navodima talijanskih medija, Manolas je silno želio prijeći u Napoli, tako da je ostalo da se dva kluba dogovore oko uvjeta transfera. Dodaje se da je 28-godišnji Manolas dogovorio ugovor prema kojem će zarađivati 3,5 milijuna eura godišnje, uz određene bonuse.

Romu od 36 milijuna eura više zanima belgijski nogometaš Dries Mertens, iako im je Napoli ponudio Amadoua Diawaru.

Manolas je profesionalnu karijeru počeo u Thrasyvoulosu, a zatim je igrao atenske klubove AEK i Olympiakos, iz kojeg je 2014. godine prešao u Romu za 15 milijuna eura.

Za “vučicu“ je odigrao 206 natjecateljskih utakmica i postigao šest golova. Za reprezentaciju Grčke nastupio je 40 puta uz jedan pogodak.

Kopirati
Drag cursor here to close