Razočaran

Mandžukić stopirao transfer u Katar zbog loših uvjeta na terenima

"U ovom trenutku situacija je takva da će se riješiti u narednim danima. Na ovaj ili na onaj način", piše Tuttomercato.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2019. u 15:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već danima nema novosti oko odlaska Marija Mandžukića iz Juventusa. Za 33-godišnjeg hrvatskog napadača zainteresirana su tri katarska kluba, a dosad je najuporniji bio Al Rayyan.

Tuttomercato u srijedu otkriva dva razloga zašto je došlo do usporavanja pregovora Mandžukića i Juventusa s katarskim klubom, prenosi Index.

Prvi je taj što Al Rayyan trenutno radi na svojoj infrastrukturi na terenima koji se Mandžukiću prema slikama čine neprimjerenim njegovoj razini. Talijani navode da je ta situacija obeshrabrila Mandžukića, ali ne i bivšeg igrača Porta Yacinea Brahimija koji je nedavno potpisao za Al Rayyan.

Pročitajte još

Drugi problem je odšteta. Juventus za bivšeg hrvatskog reprezentativca traži 10 milijuna eura, a Al Rayyan odbija toliko platiti.

"U ovom trenutku situacija je takva da će se riješiti u narednim danima. Na ovaj ili na onaj način", piše Tuttomercato.

Podsjetimo, dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija Mandžukić je pao u drugi plan. U prijelaznom roku nije htio napustiti klub, nadao se da će se Sarriju uspjeti dokazati i izboriti za poziciju u momčadi, ali nije uspio te je čak izostavljen s popisa igrača koji imaju pravo nastupa u Ligi prvaka.

Mario je, tvrdi Sarri, pokazao manje na treninzima od Gonzala Higuaina i zbog toga nije u momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close