Prekid suradnje

Mandžukić napušta Milan

Problemi s ozljedom mišića udaljili su ga s terena i upisao je svega jedanaest nastupa, od čega samo dva u prvoj postavi i to bez pogodaka.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2021. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski napadač Mario Mandžukić oprostio se od AC Milana u ponedjeljak nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor, zahvalivši Rossonerima što su mu ponudili ovu suradnju u kojoj, zbog ozljeda, nije imao puno mogućnosti igrati. 

Bivši hrvatski reprezentativac je u siječnju potpisao s Milanom ugovor na šest mjeseci kao slobodan igrač, ali problemi s ozljedom mišića udaljili su ga s terena i upisao je svega jedanaest nastupa, od čega samo dva u prvoj postavi i to bez pogodaka.

"Bilo mi je zadovoljstvo igrati za Milan, zahvalan sam upravi kluba što mi je pružila ovu priliku, tehničkoj podršci i mojim suigračima koji nisu samo izvrsni igrači, već i sjajni momci", napisao je Mandžukić na Instagramu.

"Sretan sam što smo ovaj sjajni klub vratili u Ligu prvaka i želim svima najbolje u budućnosti", dodao je bivši napadač Juventusa i Bayerna.

Milan je završio prvenstvo na drugom mjestu, a sljedeće će sezone prvi put nakon sedam godina igrati u Ligi prvaka, prenosi Hina. 

Mandžukić, koji je potpisao ugovor s Milanom na šest mjeseci uz opciju produljenja na još jednu sezonu, istaknuo se odrekavši se plaće za mjesec ožujak jer taj mjesec nije uspio odigrati nijednu utakmicu zbog ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close