Goodison zove

Mandžo pred odlaskom: Novi posao u Liverpoolu?

The Telegraph posjeduje informacije po kojima je trener plavih s Goodisona vrlo zainteresiran za dovođenje Mandžukića.
Sport / Nogomet | 18. 07. 2019. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Massimo Pinca / Mario Mandžukić

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, kojeg se ovih dana mediji vrlo često prisjećaju, uskoro bi mogao napustiti redove Juventusa.

Takvim informacijama barataju talijanski mediji, a Calcio Mercato prenio je tu informacijo od Gazzete dello Sport, koja nikako nije liliputanac u svijetu sportskih informacija i ne objavljuje svakakve gluposti.

Prema tom izvoru, za Mandžukića zainteresirani su između ostalih Bayern, Borussia Dortmund i Everton.

Upravo potonji klub iz Liverpoola spominje se u mnogo engleskih medija, koji su još jučer počeli pisati o tome, a The Telegraph posjeduje informacije po kojima je trener plavih s Goodisona vrlo zainteresiran za dovođenje Mandžukića.

Dobro upućeni u stanje momčadi u Juventusu tvrde kako Sarri neće ozbiljno računati na hrvatskog nogometaša kojemu je 33 godine, a i teško je zamisliti ga kako bi se uklopio u 'Sarriball' sustav koji se žestoko bazira na posjedu.

Everton ovog prijelaznog roka još nije doveo nijednu napadačku prinovu, a klupski kroničari smatraju kako je upravo tu klub najdeficitarniji nakon odlaska Lukakua u Manchester United prije dvije sezone.

Uglavnom, što se tiče Mandžukića, još ništa nije službeno, a nagađanja o tome u kojem će pravcu krenuti ovoga ljeta imaju više epizoda od Ratova zvijezda.

Kopirati
Drag cursor here to close