Ruben Dias i Joao Felix

Manchester United želi Benficin dvojac

Engleski mediji prenose kako će 'Crveni vragovi' ovoga ljeta krenuti u lov na dvojicu mladih Portugalaca.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2019. u 22:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodstvo engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda spremno je ponuditi čak 180 milijuna eura za dvojac iz Benfice, braniča Rubena Diasa (21) i napadača Joaoa Felixa (19).

Engleski mediji prenose kako će 'Crveni vragovi' ovoga ljeta krenuti u lov na dvojicu mladih Portugalaca.

Felix je nova senzacija portugalskog nogometa, a mnogi ga smatraju novim Cristianom Ronaldom. Ove sezone je u 28 utakmica zabio 11 golova i upisao šest asistencija, javlja Hina.

Nedavno su portugalski mediji pisali kako ga u svojim redovima žele španjolski velikani Real Madrid i Barcelona, a interes su pokazali i Liverpool, Manchester City, te Juventus. Sada se u utrku uključio i Manchester United, a navodi se kako je njegova cijena već sada oko 120 milijuna eura.

Za sada iz Benfice poručuju kako nemaju namjeru prodavati svoje mlade zvijezde.

"Ponovno naglašavam kako nemamo namjeru prodavati naše glave igrače. Svakim danom ti mladi talenti napreduju i dokazuju kako imamo dobru viziju, smjer i strategiju," kazao je predsjednik Benfice Luis Filipe Vieira.

Obojicu igrača u četvrtak će moći vidjeti i navijači zagrebačkog Dinama kada će Benfica gostovati na stadionu Maksimir u prvom susretu osmine finala Europske lige, javlja Hina.

"Sretan sam što su se ovi mladi igrači pojavili u portugalskom nogometu. Impresioniran sam njihovim igrama," dodao je Antonio Simeos, legenda kluba sa stadiona Luz.

Kopirati
Drag cursor here to close