Još dvije godine na Old Trafordu

Manchester United produžio ugovor s Fellainijem

Fellaini je na Old Trafford stigao 2013. godine iz Evertona i od tada za United odigrao 156 utakmica i postigao 20 pogodaka.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2018. u 17:24 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Manchester United objavio je da je s belgijskim reprezentativcem Marouaneom Fellainijem (30) produžena suradnja na još dvije godine, uz mogućnost produženja na još jednu.

Fellaini je na Old Trafford stigao 2013. godine iz Evertona i od tada za United odigrao 156 utakmica i postigao 20 pogodaka.

''Zadovoljan sam što ću nastaviti putovanje kao igrač Manchester Uniteda. Donio sam ovakvu odluku zato što sam sretan u klubu. Također, osjećam se kao dio ovog tima pod Joseom Mourinhom. Još uvijek ima puno toga što želim postići. Htio bih iskazati posebnu zahvalnost menadžeru na vjeri koju je uvijek pokazivao prema meni. Moj fokus je sada usmjeren na Svjetsko prvenstvo, ali se radujem novoj klupskoj sezoni'', kazao je Fellaini za službenu internet stranicu ''Crvenih vragova''.

Osim za Everton i Manchester United, vezni nogometaš je tijekom karijere igrao i za Standard Liege. U dresu reprezentacije Belgije, s kojom je trenutačno na Mundijalu u Rusiji, odigrao je 84 utakmice uz 17 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close