Liga prvaka

Manchester United i PSG te Roma i Porto večeras traže prolaz dalje

Momčad Crvenih vragova, koju vodi Ole Gunnar Solskjaer, u vrhunskoj je formi i nema problema s popunom sastava. Oni su u zadnjih jedanaest utakmica ostvarili čak deset pobjeda
Sport / Nogomet | 12. 02. 2019. u 07:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najprestižnije klupsko nogometno natjecanje na svijetu, Liga prvaka, večeras ulazi u završnu fazu, jer počinju eliminacijske utakmice. U osmini finala večeras će se sastati Manchester United i PSG, dok drugi par večerašnjeg programa čine Roma i Porto.

ManU i PSG su zasigurno puno atraktivniji klubovi za gledatelje, a nakon što ovi nogometni velikani odigraju svoje dvije utakmice osmine finala, jedan će od njih otpasti iz daljnjeg natjecanja.

Trener Parižana Thomas Tuchel ima veliki problem zbog izostanka ozlijeđenog Neymara, a čini se kako ne može računati ni na Edinsona Cavanija. Također će mu nedostajati i Thomas Meunier, koji je pretrpio potres mozga na zadnjoj utakmici.

S druge strane, momčad Crvenih vragova, koju vodi Ole Gunnar Solskjaer, u vrhunskoj je formi i nema problema s popunom sastava. Oni su u zadnjih jedanaest utakmica ostvarili čak deset pobjeda.

Mogući sastavi:

Manchester United: De Gea, Shaw, Lindelof, Bailly, Young, Matić, Pogba, Herrera, Lingard, Rashoford, Martial

PSG: Buffon, Kimpembe, Thiago Silva, Kehrer, Dani Alves, Marquinhos, Juan Bernat, Draxler, Di Maria, Mbappe, Choupo-Moting

Liga prvaka nastavlja se sutra, utakmicama između Reala i Ajaxa, odnosno između Tottenhama i Borussije Dortmund.

Real je favorit protiv Ajaxa, a što se tiče Drtmunda i Tottenhama, šanse su prilično izjednačene.

Realu se vraća ''omiljeni'' sudac!

Prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka između Ajaxa i Real Madrida na Johann Cruyff Areni trebao je suditi Poljak Szymon Marciniak.

Međutim, UEFA je samo dva dana prije utakmice objavila da će ovaj susret suditi slovenac Damir Skomina.

Poljak nije u potpunosti maknut sa ovog susreta, vodit će utakmicu iz VAR sobe i pomagati iskusnom slovenskom sucu u vođenju vrlo teške utakmice.

Real Madrid je sigurno zadovoljan time što će im suditi Skomina jer su slavili u šest od osam utakmica koje im je on sudio. Posljednju prije dvije godine u slavlju 3:1 protiv Napolija, dok je Skomina već sudio i u međusobnom susretu ove dvije ekipe prije tri i pol godine kada je Real slavio sa 2:0.

Kopirati
Drag cursor here to close