Rebić ante portas

Manchester United i Arsenal u utrci za Rebića, alarm kod Nike Kovača!

Sportski direktor Fredi Bobić je za njemačke medije izjavio kako je posve normalno da za igrača takvih potencijala postoje interesi drugih klubova, ali Eintracht predstojeću sezonu planira s Antom.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2018. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je londonski Tottenham već prije nekoliko tjedana signalizirao kako bi u svojim redovima rado vidjeli Antu Rebić, u utrku za hrvatskim reprezentativcem su se sada uključili Manchester United, FC Arsenal i SSC Napoli.

Međutim, njemački Bild navodi kako je Ivica Olić, bivši reprezentativac i Dalićev pomoćnik, za ovaj list izjavio kako je Ante igrač za Bayern.

Iako je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić jučer izjavio kako njihov klub nije dobio nijednu ponudu za Bobića, Bild polazi od toga da Niko Kovač, koji je upravo preuzeo Bayern, itekako ima u mislima Rebića. Uostalom, Kovač je bio jedini trener koji je Rebiću uvijek vjerovao, kako u reprezentaciji kao raniji izbornik, tako i u Eintrachtu, gdje je Rebić ponovno proigrao na vrhunskoj razini.

Psihološka barijera bi mogla biti Rebićeva cijena od 50 milijuna eura. FC Bayern još nikad nije toliko izdvojio za nekog igrača. Rebićev ugovor s Eintrachtom teče do 2021. godine, a posve je izvjesno da će od njegova večerašnjeg učinka u polufinalu protiv Engleske ovisiti i daljnji put i karijera ovog nadarenog nogometaša.

Fredi Bobić je za njemačke medije izjavio kako je posve normalno da za igrača takvih potencijala postoje interesi drugih klubova, ali Eintracht predstojeću sezonu planira s Antom.

Nanese li Rebić večeras štetu Englezima, teško je zamisliti da će veliki klubovi pomisliti kako je 50 milijuna puno za jednog 24-godišnjaka tih karakteristika.

Kopirati
Drag cursor here to close