Traže se titule

Manchester United: Četvorica na prodaju kako bi doveli veliku zvijezdu

Upravo pod Solskjaerovim vodstvom Haaland je briljirao dok je igrao za norveškog prvoligaša Molde. Partijama u tom klubu stasiti napadač priskrbio si je transfer u Red Bull Salzburg, iz kojeg je prešao u Borussiju Dortmund.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2021. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: United Zone / Erling Haaland već glasi za jednog od najboljih europskih napadača 

Proteklih dana engleski mediji raspisali su se o tome kako je Erling Haaland označen kao prioritet Manchester Uniteda u prijelaznom roku.

Na Old Traffordu računaju na to da će jedan od glavnih aduta u pregovorima sa senzacionalnim Norvežaninom biti njegov sunarodnjak Ole Gunnar Solskjaer.

Kako stvari stoje, Solskjaer će ostati dugoročno rješenje na klupi Uniteda, a na Old Traffordu se nadaju kako bi baš ta činjenica mogla biti jezičac na vagi kod Haalanda i njegova menadžera Mina Raiole.

Naime, upravo pod Solskjaerovim vodstvom Haaland je briljirao dok je igrao za norveškog prvoligaša Molde. Partijama u tom klubu stasiti napadač priskrbio si je transfer u Red Bull Salzburg, iz kojeg je prešao u Borussiju Dortmund, u čijim redovima neće još dugo ostati.

Među najbogatijim svjetskim klubovima ne postoji onaj tko ne bi htio dovesti Haalanda, stoga će United napraviti sve da baš oni budu njegova iduća destinacija.

U tom smjeru stižu i najave kako su se na Old Traffordu spremni riješiti četvorice igrača s ciljem da u budžetu naprave mjesta za 20-godišnjeg Norvežanina.

Na transfer-listi ovog bi se ljeta trebali naći Anthony Martial, Donny van de Beek, Jesse Lingard i Brandon Williams.

Martial je i dalje u kadru na Old Traffordu, dok je Lingard na posudbi u West Hamu, gdje igra vrlo dobro te bi za obojicu trebao postojati određeni interes.

Što se Van de Beeka tiče, on je ovih dana dao do znanja da pošto-poto želi otići iz Manchestera.

Mladi Williams 20-godišnji je lijevi bek na kojeg u Unitedu računaju, ali neće imati ništa protiv ako i za njega dođe adekvatna ponuda. 

Kopirati
Drag cursor here to close