Premier liga

United i West Ham završili izjednačeno

U šestoj minuti drugog poluvremena izjednačujući pogodak za Manchester United postigao je Mason Greenwood
Sport / Nogomet | 22. 07. 2020. u 21:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Uniteda i West Hama odigrali su 1-1 (0-1) u pretposljednjoj utakmici 37. kola engleske Premier lige, čime je domaća momčad privremeno zasjela na treće mjesto, a West Ham i teoretski osigurao ostanak u elitnom razredu.

West Ham je poveo na kraju prvog poluvremena, u drugoj minuti sučevog dodatka, kad je Michail Antonio realizirao kazneni udarac dosuđen zbog igranja rukom Paula Pogbe, piše Hina.

U šestoj minuti drugog poluvremena izjednačujući pogodak za Manchester United postigao je Mason Greenwood, nakon malonogometne akcije na rubu kaznenog prostora i dodavanja Anthonyja Martiala.

Od 21 sat i 15 minuta novi prvaci Engleske, nogometaši Liverpoola, na svom će Anfieldu ugostiti Chelsea u posljednjoj utakmici predzadnjeg prvenstvenog kola. Taj je dvoboj važniji za Chelsea nego za Liverpool, jer londonskom klubu svaki bod može biti presudan u borbi za mjesto u Ligi prvaka. Chelsea je sa 63 boda na četvrtom mjestu, s istim brojem bodova kao i trećeplasirani Manchester United. Leicester je peti sa 62 boda.

U zadnjem kolu, u nedjelju, Chelsea će ugostiti šestoplasirani Wolverhampton (59) koji se bori za plasman u kvalifikacije za Europsku ligu, a Leicester je domaćin Manchester Unitedu u izravnoj borbi za Ligu prvaka.

Unitedu je za ostvarenje tog cilja dovoljan i bod na stadionu King Power, a Leicesteru igra samo pobjeda, piše Hina.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close