Pobjeda za povijest

Manchester City bolji od Arsenala, hat-trick Aguera

Bio je ovo deseti 'hat-trick' Aguera u Premiershipu, a samo je Alan Shearer uspješniji sa 11 'hat-trickova'.
Sport / Nogomet | 03. 02. 2019. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 25. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je pobijedio Arsenal sa 3-1, a junak susreta bio je trostruki strijelac Sergio Aguero.

Bila je to četvrta uzastopna ligaška pobjeda 'Građana' protiv 'Topnika' što im je uspjelo prvi put nakon 1937. godine.

City je poveo već u 48. sekundi utakmice golom argentinskog majstora Sergia Aguera. Međutim, kada je Laurent Koscielny izjednačio u 11. minuti, navijači domaćeg sastava odmah su se prisjetili nedavne utakmice protiv Newcastle Uniteda, kada je Aguero, također zabio u prvoj minuti, a City ipak izgubio utakmicu sa 1-2. No, ovoga puta to se nije dogodilo. Aguero je u posljednjim trenucima prvog dijela zabio za 2-1, a u 61. minuti svojim trećim golom na utakmici potvrdio slavlje momčadi Pepea Guardiole.

Bio je to njegov deseti 'hat-trick' u Premiershipu, a samo je Alan Shearer uspješniji sa 11 'hat-trickova'.

U prvom nedjeljnom susretu Manchester United je na gostovanju pobijedio Leicester City sa 1-0 upisavši devetu pobjedu u deset susreta otkako ih vodi Ole Gunnar Solskjaer, prenosi Hina.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 61 bodom i utakmicom manje, Manchester City na drugom mjestu ima dva boda manje, a treći je Tottenham sa 57 bodova. Chelsea na četvrtom mjestu ima 50 bodova, a zatim slijede Manchester United (48) i Arsenal (47).

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close