Rodna gruda

Mamić u Tomislavgradu podnio zahtjev za izdavanje osobne iskaznice

Nakon boravka u prostorijama PU Tomislavgrad, Mamić se kratko zadržao u lokalnom ugostiteljskom objektu gdje se družio s građanima.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2018. u 12:38 Fena
Kopirati

Bivši čelnik NK Dinama u četvrtak kratko boravio u Tomislavgradu gdje je u prostorijama tamošnje policijske uprave podnio zahtjev za izdavanje osobne iskaznice, potvrđeno je iz PU Tomislavgrad.

Nakon boravka u prostorijama PU Tomislavgrad, Mamić se kratko zadržao u lokalnom ugostiteljskom objektu gdje se družio s građanima.

Inače, obitelj Zdravka Mamića vuče podrijetlo iz Zidina, mjesta pokraj Buškog jezera kod Tomislavgrada, gdje posjeduju obiteljsku kuću koju je Zdravko, sa svojim rođacima iz Bjelovara, obnovio za stanovanje prije 19 godina.

Mamići se jako ponose svojim podrijetlom, domoljubljem i vjerom te se često preko ljeta, uglavnom za Veliku Gospu, okupljaju u mjestu svoga podrijetla.

Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar u srijedu su nepravomoćnom presudom osječkog Županijskog suda proglašeni krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od  12,2 milijuna kuna te ih je osudio na zatvorske kazne, pri čemu je Zdravko Mamić dobio šest i pol godina. 


Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.