Debi za zaborav

Makedonac nakon neslavnog debija: Jedino pobjeda nad Zrinjskim nas može iskupiti

Makedonac Konstantin Češmedžijev došao je u Velež kako bi zamijenio svog sunarodnjaka Kostu Maneva.
Sport / Nogomet | 04. 08. 2020. u 10:58 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

No, već prva utakmica pokazala je da to neće ići lako. Manev je bio jedan od najboljih defanzivaca u Premijer ligi, a Češmedžijev neće po dobrom pamtiti debi.

 Nakon što je Velež na Grbavici primio tri gola u prvih pola sata, njega je već na poluvremenu, zajedno s drugim stoperom Zvonićem i lijevim bekom Čivićem, iz igre izveo Feđa Dudić.

 Taj potez je samo prokazao katastrofalnu igru zadnje linije u toj utakmici.

 ''Svima nam je krivo, meni pogotovo jer mi je bio debi i žao mi je što je bio u takvom porazu. Rezultat nije mjerilo onoga kako je izgledalo na terenu, jer sami smo sebi praktično zabili tri gola. Svi su pali nakon naših pogrešaka'', kaže Češmedžijev za klupsku TV.

 I taj poraz i izmjene u poluvremenu poljuljale su samopouzdanje defanzivaca Rođenih, a u subotu im na noge stiže ništa manje ubojita momčad od Željezničara – gradski rival Zrinjski.

 ''Sada trebamo biti samokritični, pogledati sebe u oči. Moramo pronaći gdje smo griješili i ne ponoviti pogreške. Imamo tjedan da šutimo, radimo i ispravimo pogreške. Moramo pokušati pobijediti u derbiju i koliko-toliko osvjetlati obraz'', dodao je Makedonac.

Kopirati
Drag cursor here to close