Harry Maguire

Maguire prelaskom u United postaje najskuplji branič na svijetu

Dosad je najviše plaćeno za Virgila van Dijka (28) prilikom njegova prelaska iz Southamptona u Liverpool, a Redsi su platili 75 milijuna funti.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2019. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Harry Maguire

Engleski reprezentativac Harry Maguire (26) postaje najskuplji branič na svijetu, piše The Sun.

Naime, Manchester United ga od Leicesatera kupuje za 80 milijuna funti (oko 89 milijuna eura), od čega 20 milijuna kroz bonuse.

Dosad je najviše plaćeno za Virgila van Dijka (28) prilikom njegova prelaska iz Southamptona u Liverpool, a Redsi su platili 75 milijuna funti.

Što se tiče Harryja Maguirea, on bi u ponedjeljak trebao letjeti na medicinski pregled u Manchester, nakon čega će potpisati ugovor s Crvenim đavolima.

Na taj je način slavnijih od dva kluba iz Manchestera, onaj s Old Trafforda, dobio utrku za standardnog reprezentativca Three Lionsa, jer je Manchester City također pokušavao dovesti Maguirea.

Maguireov dosadašnji klub Leicester City i vrlo traženi branič zahladili su odnose nakon početka prijelaznog roka, a Maguire je Lisicama spočitavao kako ga ne žele prodati do zadnjeg trenutka, jer im je cilj 'napuhati' cijenu.

Inače, Leicester je Maguire kupio 2017. od Hull Cityja za 17 milijuna funti. Posve je jasno da će njegovom prodajom u Manchester United višestruko profitirati.

Kopirati
Drag cursor here to close