24-godišnji napadač

Lukaku i službeno u Manchester Unitedu

Sport / Nogomet | 10. 07. 2017. u 18:29 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski nogometni velikan Manchester United u ponedjeljak je objavio kako je kompletirao dovođenje belgijskog reprezentativnog napadača Romelua Lukakua (24) iz Evertona u svoje redove, a United i Lukaku su potpisali ugovor na pet godina.

Prema navodima britanskih medija, vrijednost transfera je 75 milijuna funti, te je Lukaku tako postao drugi najskuplji igrač u povijesti Manchester Uniteda, odmah iza Paula Pogbe čiji je prelazak iz Juventusa prošloga ljeta bio najskuplji na svijetu, javila je Hina.

“Romelu će se prirodno uklopiti u Manchester Unitedu. On ima veliku osobnost i veliki je igrač. Prirodno je kako želi dalje razvijati svoju karijeru u najvećem klubu. On će biti jako dobar dodatak našoj momčadi i zna kako ćemo mu svi poželjeti dobrodošlicu. Stvarno se veselim ponovnom radu s njim”, kazao je menadžer Uniteda Jose Mourinho.

“Prvo bih se želio zahvaliti Evertonu i njegovim navijačima na četiri prekrasne sezone. No, kada te pozovu Manchester United i Jose Mourinho, onda je to životna prilika koja se ne odbija. Jedva čekam istrčati na Old Trafford pred 75,000 navijača”, izjavio je Lukaku.

Kopirati
Drag cursor here to close