Ušao u legendu

Luka Modrić nakon produženja ugovora s Realom otvorio dušu

Ono o čemu se pisalo zadnjih tjedana dobilo je i službenu potvrdu. Luka Modrić još jednu sezonu nosit će dres madridskog velikana. O svojoj karijeri govorio je za klupsku web stranicu.
Sport / Nogomet | 25. 05. 2021. u 21:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić je nedugo nakon produljenja ugovora s Real Madridom dao opširan intervju za službenu stranicu kluba u kojem je govorio o svojoj karijeri, s naglaskom na Kraljevski klub.

''Jako sam sretan i ponosan što ostajem u ovom klubu još godinu dana. Nema ništa bolje od igranja za Real Madrid i nema boljeg osjećaja od igranja na Bernabéu. Svi žele igrati za Real Madrid i imao sam dovoljno sreće da to ostvarim. Ovo će mi biti deseta godini i nema ništa bolje od predstavljanja ovog velikog kluba. Devet godina iz snova, a nadam se da će i deseta sezona biti posebna'', rekao je u uvodu hrvatski veznjak.

''To mi puno znači. To me čini jako ponosnim da sam ovdje gotovo 10 godina. To je nevjerojatno, nešto što nisam ni očekivao. Došao sam ovdje sa skoro 27 godina i posljednje što sam očekivao bilo je biti u ovom velikom klubu toliko dugo, ovdje su zahtjevi tako visoki i uvijek moraš biti na najboljoj razini da bi zaslužio ostati ovdje'', kazao je dalje Modrić, prenosi Tportal.hr.

Koje su tajne njegove dugovječnosti?

''Svakodnevno se brinem o sebi koliko god je to moguće jer znam da u karijeri nogometaša, iako je sada to duže, morate ostati fokusirani, dobro trenirati, oporaviti se, zdravo se hraniti i dobro se odmarati. To je razlog zbog kojeg mislim da još uvijek mogu igrati na razini koju sam postigao ove godine. Biti u ovom klubu zahtijeva od vas da dajete sve od sebe, a ja ću to i dalje raditi''.

Luka kaže kako je u Realu naučio puno toga, a za njega je najvažnije da se nikad ne treba predavati

''Ovaj klub i ovaj dres uče vas da se nikada ne predajete. Prošli smo trenutke u kojima smo se borili žestoko, nikada nismo odustali i u zadnjih nekoliko minuta osvajali smo utakmice i naslove. To je najvažnija stvar: vjerovati u sebe i nikada se ne predati''.

Osvajanje Zlatne lopte

''To je nevjerojatno postignuće. Ako zamislite što želite osvojiti u svojoj karijeri, ovo je šlag na torti. Bilo je nešto nevjerojatno, posebno i nezaboravno osvojiti je u vrijeme kada su Cristiano Ronaldo, Messi i drugi sjajni igrači tu.

To je sjećanje koje ću imati do kraja života, držim trofej na Bernabéu i gledam navijače kako plješću i skandiraju moje ime. Postajem emotivan pričajući o tim stvarima. Ne mogu zamisliti koliko je moj otac bio ponosan. Znam da je bio sa mnom od početka, vodio me na trening svaki dan, a nakon treninga išli bismo na parkiralište hotela gdje smo živjeli i on je trenirao sa mnom.

Bio je tamo svaki dan sa mnom, a ponekad bi me došle gledati moje sestre. Jako je posebno vidjeti ga tako uzbuđenog i jako sam sretan što je iskusio sve ovo sa mnom. Zaslužuje puno zasluga za sve što sam postigao jer je moj najveći obožavatelj i podržava me od početka''.

Opširnije OVDJE

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

 

Kopirati
Drag cursor here to close