Kapetan ''Vatrenih'' i najbolji igrač SP-a

Luka Modrić donio odluku koja će oduševiti navijače Reala

Bilo je upitno hoće Modrić zaigrati u europskom Superkupu protiv Atletico Madrida koji je na rasporedu 15. kolovoza u Tallinu. No, Marca piše je kapetan hrvatske reprezentacije odlučan zaigrati u toj utakmici.
Sport / Nogomet | 28. 07. 2018. u 22:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić iza sebe ima napornu sezonu koju je okrunio drugim mjestom s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Luka je nakon svega dobio godišnji odmor i zbog toga propustio turneju Real Madrida po SAD-u.

Bilo je upitno hoće Modrić zaigrati u europskom Superkupu protiv Atletico Madrida koji je na rasporedu 15. kolovoza u Tallinu. No, Marca piše je kapetan hrvatske reprezentacije odlučan zaigrati u toj utakmici i očekuje se da će se suigračima priključiti tjedan dana prije susreta s gradskim rivalom.

Nema sumnje da će navijači Real Madrida ovu Modrićevu odluku dočekati s oduševljenjem. Navijači su razgrabili njegov dres tijekom SP-a, a odlaskom Cristiana Ronalda mnogi očekuju da će Hrvat preuzeti ulogu vođe u kraljevskom klubu, piše Večernji list.

Modrić je bio najbolji igrač SP-a, a mogao bi i osvojiti nagradu za najboljeg na svijetu.

''Luka Modrić je osvojio Zlatnu loptu na SP-u i vjerojatno osjeća da je jako blizu i Zlatne lopte za najboljeg igrača svijeta. Zašto ne? Ja sam vezni igrač i mislim da bi bilo jako dobro da veznjak osvoji nagradu. Ponekad preveliku pažnju posvećujemo golovima, a ne toliko na druge stvari koje su jednako važne. Luka je jedan od favorita za tu nagradu'', rekao je bivši nogometaš Gaizka Mendieta.

Kopirati
Drag cursor here to close