NK Široki Brijeg

Luka Bilobrk upisao čak devet ''clean sheetova''

Luka Bilobrk upisao mrežu je sačuvao netaknutom devet puta, a u većini utakmica u zadnjoj liniji imao je samo tri suigrača
Sport / Nogomet | 06. 10. 2017. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza Nogometnog kluba Široki Brijeg je 15 odigranih utakmica u novoj sezoni, od čega četiri europske, 10 prvenstvenih i jedan utakmica u Kupu BiH. U spomenutim utakmicama momčad s Pecare ostvarila je osam pobjeda, zabilježila tri neodlučena ishoda i upisala četiri poraza uz gol-razliku 18:9.

''Kako na pet utakmicama nismo postigli ni pogodak, i uzevši u obzir činjenicu kako smo posljednja tri susreta dobili minimalnim rezultatom, sa sigurnošću se može utvrditi kako naša momčad mora popraviti realizaciju (i igre na gostovanjima) pred nastavak prvenstva'', objavio je klub na službenoj Facebook stranici.

Za razliku od navalnog dijela momčadi, širokobriješka se obrana konsolidirala, ponajviše zahvaljujući odličnom Luki Bilobrku na vratima koji je u čak devet utakmica svoju mrežu sačuvao netaknutom. Zanimljivo, u većini utakmica imao je samo tri suigrača u zadnjoj liniji.

Poražavajući pogodak za Široki Brijeg je taj da su u gostima u prvenstvenim utakicama posljednji put slavili prije skoro godinu dana! 15. listopada 2016. godine slavili su u Vitezu s minimalnih 0:1 pogotkom Wagnera koji je na toj utakmici dobio svoj prvi izravni crveni karton u karijeri.

Kopirati
Drag cursor here to close